Papírbili

A termék

A papírbili a pelenkát elhagyó 2-5 éves gyermekek számára nyújt higiénikus megoldást eldobható, környezetbarát kivitelben. A termék szabadalmazott, a Potty Flip® márkanév nemzetközileg levédett. A papírbili egyedülálló megoldás a piacon, becslések szerint a piaci potenciál elérheti a 4 milliárd forintot is. 2010-ben elkészült a termék felnőtt változata, amit betegeknek, valamint katonáknak fejlesztettek ki. A papírbili a 2007-es ValDeal projektverseny egyik győztese.

A találmány fejlesztése

A ValDeal elkészítette a találmány gyors piaci elemzését. A licencia dosszié összeállítását követően amerikai licencia vásárlót keresett, lefolytatta a kapcsolódó tárgyalásokat és megkötötte a licencia szerződést. Ezt követően a ValDeal elkészítette a termék európai piacra lépési stratégiáját, majd üzleti tervét. A lehetséges hazai és külföldi szakmai és befektető partnerekkel felvette a kapcsolatot. A ValDeal közvetítésével amerikai piacra lépett a magyar találmány.

A ValDeal szerepe

  • Előzetes marketingelemzés – QuickLook Report™.
  • Amerikai licencia partner azonosítása.
  • Amerikai licencia szerződés előkészítése, megkötése.
  • Üzleti stratégia és üzleti terv elkészítése az európai piacra. 

Ha Ön feltaláló, és szeretné igénybe venni a ValDeal találmányfejlesztési szolgáltatásait, kérjük, regisztráljon a feltalálói adatbázisba vagy iratkozzon fel a feltalálóknak szóló hírlevélre!

Másodlagos menü