Találmányok piacképességének értékelése

A ValDeal a korai fázisú innovatív ötletek és a találmányok piacképességének értékelése terén a legtapasztaltabb magyar vállalkozás. Eddig 600 projektet értékelt. Projektszűrési és -értékelési módszerét amerikai és német példák alapján alakította ki.

A találmányok piacképességének értékelése keretében nyújtott szolgáltatások

  • Technológia- és piacelemzés
  • Versenytárselemzés
  • Emberierőforrás-elemzés
  • Befektetési lehetőségek értékelése 

A találmányok hasznosításának alapvető feltétele a megfelelő szellemi tulajdonvédelem biztosítása. A későbbi befektetési lehetőségek azonosítására a ValDeal partnereivel együttműködve az alábbi iparjogvédelmi értékeléseket végzi:

A ValDeal 2007-ben és 2008-ban hirdetett projektversenyein mintegy 600 találmánnyal pályáztak magyar feltalálók, hogy kiderüljön számukra, mennyire piacképesek ötleteik. A vállalat a pályázatok 10%-át találta alkalmasnak arra, hogy üzleti inkubációs rendszerében nyújtott szolgáltatásaival hozzájáruljon a projektek értéknövekedéséhez, nagyobb esélyt adva ezzel a projektgazdának az üzleti siker elérésére.

Kérjük, tekintse meg a sikeres projektek listáját vagy írja meg a ValDealnek, hogy milyen találmányok értékelése érdekli!

Másodlagos menü