Sajtóközlemények

Állami szerepvállalás nélkül nem lehet sikeres az innováció menedzsment

Bár köztudottan kreatív nemzet a magyar, az innováció terén mégis le vagyunk maradva – hangzott el a ValDeal Innovációs Zrt. mai konferenciáján. A találmányok és ötletek hasznosulásához szükséges tőke rendelkezésre áll hazánkban, hiányzik azonban a feltalálók képzése, az innováció menedzsment tudás és tapasztalat, illetve a nemzetközi üzleti kapcsolatok. Ha viszont az állami szerepvállalás ezen a területen is nő, Magyarország lehet Európa egyik innovációs központja.

Női top menedzsereknek szóló díjat kapott a ValDeal Innovációs Zrt. elnök-vezérigazgatója

Magyarországról Polgárné Májer Ildikó, a ValDeal Innovációs Zrt. elnök-vezérigazgatója kapta 2010-ben a női top menedzserek munkáját elismerő nemzetközi LeaderSHE díjat.

Ki kell használni a lehetőséget

Nagy örömmel üdvözli a jelentős részben innovációval foglalkozó vállalatokat tömörítő Versenyképes Mikro-Kis- és Középvállalatok Magyarországi Egyesülete, hogy hazánk adhat otthont az Európai Innovációs és Technológiai Intézetnek. Ugyanakkor arra is felhívja a figyelmet, hogy jelenleg az innovációra fordított költségvetési pénzeket tekintve Magyarország az Európai Unió sereghajtói közé tartozik.

Ígéretes magyar találmányok a ValDeal projektversenyén

Hatalmas sikerrel zárult a ValDeal Innovációs Zrt. második projektgyűjtő versenye - az idei 228 jelentkezőből újra 28 projektet választottak ki közös továbbfejlesztésre a neves szakemberekből álló nemzetközi zsűri értékelése alapján. A győzteseknek április 24-én a budapesti Károlyi-Csekonics palotában adják át a díjakat. Ezután kezdődik a közös munka, amelynek során a nyertesek minden segítséget megkapnak a ValDealtól ahhoz, hogy a jó ötletekből jó üzlet is lehessen.

Február 3-ig meghosszabbította innovációs projektversenyét a ValDeal

A ValDeal Innovációs Zrt. feltalálóknak kiírt projektversenyére folyamatosan érkeznek a találmányok, ezért meghosszabbítja a benyújtási határidőt. Mint Polgárné Májer Ildikó elnök-vezérigazgató elmondta, számtalan olyan ötletet, találmányt, fejlesztést küldtek már be, amelyek kisebb-nagyobb segítséggel komoly üzleti sikereket érhetnek el a nemzetközi piacokon.

Magyar cégek a piaci siker kapujában

Stressz-csökkentő cukorka, halszaporító hormon, intelligens sebészkés, internetes fogyasztói szokásokat kifigyelő kémegér, papírbútor és egy sor más magyar találmány indul a nemzetközi piacra a ValDeal Innovációs Zrt pályázatának nyerteseként.

Másodlagos menü