Rólunk

A ValDeal Innovációs Zrt. innováció menedzsment tanácsadó vállalkozás. Innovatív ötletek és piacképes találmányok felkutatásával, fejlesztésével és értékesítésével foglalkozik. Magyarországon és Közép-Európában gyűjti, szűri és kiválasztja a piacképes, innovatív ötleteket és találmányokat, felkészíti őket a nemzetközi értékesítésre, illetve megtalálja a növekedésükhöz szükséges tőkét. A ValDeal folyamatosan keresi az új találmányokat az élettudományok, a mérnöki tudományok és az információtechnológia területén.

A ValDeal jelentős saját forrás, valamint a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal támogatásának felhasználásával alakította ki saját találmányfejlesztő módszertanát. A találmányok piacképességének felmérésére amerikai és német modelleket vizsgált meg és alakított át a hazai és a közép-európai igényeknek megfelelően.

A ValDeal a hazai és közép-európai egyetemek kutatóival, innovatív kis- és középvállalkozások újítóival, valamint nagyszámú egyéni feltalálóval ápol szoros kapcsolatot. Közel 600 innovatív ötletet és találmányt vizsgált meg, melyek mintegy 10 százalékát találta alkalmasnak a nemzetközi piacon történő esetleges megjelenésre. A ValDeal a találmányok hasznosítására Detroitban magyar-amerikai vegyesvállalatot alapított, és minden jelentősebb piacon rendelkezik értékesítési partnerrel.

Másodlagos menü