Az év női top menedzsere lett a ValDeal vezetője

Polgárné Májer Ildikó kapta meg 2010-ben a női top menedzserek munkáját elismerő LeaderSHE díjat.

Magyarországról Polgárné Májer Ildikó, a ValDeal Innovációs Zrt. elnök-vezérigazgatója kapta 2010-ben a női top menedzserek munkáját elismerő nemzetközi LeaderSHE díjat. Az üzleti, társadalmi vagy politikai életben kiemelkedő eredmények elismerésére alapított díjak átadására április 7-én este, gálavacsora keretében került sor a bécsi Pallavicini Palotában.

A női vezetők legfontosabb kelet-közép-európai fórumát a Forum Invest szervezi, fővédnöke a volt osztrák alkancellár, Erhard Busek. Az április 7-én és 8-án zajló rendezvény témája a változás kreatív kezelése. A kérdést három szekcióban, politikai, üzleti és társadalmi szempontból vitatják meg az Európán kívül az USÁ-ból és a Közel-Keletről érkezett sikeres nők. A szekciók felszólalói parlamenti elnökök, miniszterek és multinacionális vállalatok top menedzserei.

„A jövő nagy kihívásainak megválaszolásában a nők globális szinten egyre jelentősebb szerepet kaphatnak. A megoldások megtalálásában segít bennünket a nyitottság, az optimizmus, a tenni akarás. Mi nők tudunk mosolyogva együtt dolgozni” – nyilatkozta Polgárné Májer Ildikó.

Polgárné Májer Ildikó a magyar találmányok felkarolásával és piaci hasznosításával foglalkozó ValDeal innovációs Zrt. elnök-vezérigazgatója, üzleti angyal. A Magyar innovációs Szövetség regionális képviselője, az EU Enterprise Policy Group Business Chamber magyar tagja. A top menedzser számos elismerésben, köztük 2004-ben az Év Vállalkozója Díjban, tavaly pedig a Magyar Gazdaságért díjban részesült. Irányításával jött létre a 60 hektáros Budaörsi Ipari és Technológiai Park, ahol a Közép-magyarországi innovációs Központ létrehozásával megteremtette a start-up vállalkozások üzleti inkubációjának fizikai feltételeit. A LeaderSHE díjat Magyarország első integrált innováció és vállalkozás menedzsment vállalatának létrehozásáért kapta.

A LeaderSHE díjazottjaira Kelet-Közép-Európa hat rangos médiumának képviselői, valamint a nemzetközi gazdasági fórumokat szervező román cég, a Forum Invest tesznek javaslatot. Magyarországról a Budapest Business Journal és a Napi Gazdaság jelölt sikeres női vezetőket. Polgárné Májer Ildikón kívül egy-egy román, bolgár, lengyel, horvát és ukrán top menedzsert díjaztak. Külön díjjal ismerték el a régió két politikusa által elért eredményeket is. Dr. Gurmai Zita, az Európai Szocialisták Pártja Nőszervezetének elnöke, az Európai Parlament Nőjogi és Esélyegyenlőségi Bizottságának tagja a nők érdekében végzett hatékony politikai tevékenységéért vehette át az elismerést.

Másodlagos menü