Sajtómegjelenések

Kreatív nemzet vagyunk, de nem tudunk előnyt kovácsolni belőle

Bár köztudottan kreatív nemzet a magyar, az innováció terén mégis le vagyunk maradva - hangzott el a ValDeal Innovációs Zrt. mai konferenciáján. A találmányok és ötletek hasznosulásához szükséges tőke rendelkezésre áll hazánkban, hiányzik azonban a feltalálók képzése, az innováció menedzsment tudás és tapasztalat, illetve a nemzetközi üzleti kapcsolatok. Ha viszont az állami szerepvállalás ezen a területen is nő, Magyarország lehet Európa egyik innovációs központja.

Nagyon kell az állam partnersége

A versenyképesség nem képzelhető el a vállalkozások megerősödésének és piacra jutásának elszánt segítése nélkül

A ValDeal elnök-vezérigazgatója vehette át a LeaderSHE díjat

Polgárné Májer Ildikó a ValDeal Innovációs Zrt. elnök-vezérigazgatója kaptam 2010-ben a női topmenedzserek munkáját elismerő nemzetközi LeaderSHE díjat, amelyet az üzleti, társadalmi vagy politikai életben kiemelkedő eredmények elismerésére hívtak életre.

Magyar díjazott a női top menedzserek között

Magyarországról Polgárné Májer Ildikó, a ValDeal Innovációs Zrt. elnök-vezérigazgatója kapta 2010-ben a női top menedzserek munkáját elismerő nemzetközi LeaderSHE díjat.

Innováció - Jó öteletekből jó üzlet

Magánmozi séta közben, szemmel vezérelhető számítógép, testre szabott internetes ajánlatok, vagy szintetikusvegyszer-mentes növényvédelem - ígéretes magyar ötletek válhatnak termékké, miután közös továbbfejlesztésre kiválasztotta őket a ValDeal Innovációs Zrt. másodszor megrendezett ötletversenyén a nemzetközi zsűri.

Másodlagos menü